تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وحیدی: برای التیام سختی‌‌های خوزستان تلاش می‌کنیم

وزیر کشور در اهواز گفت: دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم خوزستان به کار می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر کشور گفت: مردم خوزستان در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن سختی‌های بسیاری کشیدن که دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم به کار خواهد بست.


احمد وحیدی امروز پنجشنبه در سفر یک روزه به اهواز با هدف تکریم و معارفه استاندار خوزستان در جمع مسئولین و مدیران استان خوزستان اظهار داشت: آقای سلیمانی دشتکی در طول این مدت 8 ماهه تصدی سمت استانداری خوزستان، در سخت ترین شرایط مدیریت استان را برعهه داشت که باید به ایشان خداقوت گفت.

 

وی افزود: ایشان در طول این مدت سختی‌های بسیاری کشیدند که از یک طرف بحران اوج‌گیری کرونا و از طرفی دیگر تنش آبی و از طرفی دیگر هم مسائل و مشکلات باقی مانده از دوران گذشته همه دست به هم دست هم داد که سخت ترین دوران کاری ایشان را رقم بزند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: دولت از عملکرد آقای سلیمانی رضایت دارد و ایشان حقیقتاً به ایشان باید خداقوت گفت که در ایت شرایط توانستند با یک مدیریت قوی استان را از دو تنگنای سخت عبور دادند.

 

وحیدی بیان داشت: شرایط فعلی استان خوزستان رضایت بخش نیست و به هیچ وجه در شان مردم این استان نیست چرا که این مردم سختی‌های بسیاری از جمله 8 سال جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون دولت وظیفه دارد سختی‌های آنان را التیام بخشد.

 

وی در ادامه گفت: دولت با نگاه ویژه به استان خوزستان و همچنین لزوم پیگیری واجرای طرح‌های توسعه استان به صورت جهادی آقای خلیلیان که فرزند همین آب و خاک است را به عنوان استاندار جدید انتخاب کرده است که امیدواریم با مدیریت جهادی و کارآمد بتواند اهداف اصلی دولت را در استان پیگیری کند.

 

وزیر کشور با تاکید بر ویژه بودن جایگاه استاندار جدید خوزستان، تاکید کرد: استاندار جدید خوزستان، استاندار ویژه است که علاوه بر اختیار حضور در جلسات دولتی و ارتباط مستقیم با کابینه دولت، از امکانات ویژه‌ای برای اهداف توسعه و پیشرفت استان خوزستان برخوردار خواهد بود که بسیار امیدواریم با این اختیارات جدید، دیگر تکرار مسائل گذشته در استان خوزستان نباشیم.

 

ارسال نظر